Website vernieuwd

Hoera! ALS Acties is vernieuwd! ALS Nederland wil het jou en heel Nederland zo makkelijk mogelijk maken om een actie aan te maken. Met de vernieuwde website gaat dat nu nog eenvoudiger!

Wat is er veranderd? Het platform heeft een nieuwe vormgeving en indeling gekregen. De acties worden vanaf nu opgedeeld in drie categorieën. Deze worden aangegeven met duidelijke knoppen, te weten:

  1. Landelijk: hier zie je alle grote acties met een landelijk karakter.
  2. Provincie: hier kun je  direct  zien welke acties er allemaal bij jou in de buurt zijn en natuurlijk kun je zelf ook een eigen actie starten.
  3. Bedrijven: hier kun je als bedrijf de mogelijkheden om in actie te komen onderzoeken.

De inhoud van het oude platform is grotendeels verhuisd naar deze nieuwe website. De acties van het oude platform zijn nu te vinden onder de provincie waar deze thuishoort. Je kan je actie ook zoeken via de zoekfunctie op de site. Ga daarvoor naar www.alsacties.nl en type je naam of actietitel in de zoekbalk bovenaan de site. Zorg er daarbij wel voor dat je op de algemene hoofdpagina bent van de site (met www voor alsacties.nl). Ben je op de subsite van een provincie, dan wordt er alleen binnen die provincie via deze zoekfunctie gezocht.

Je actiepagina heeft als gevolg van de nieuwe structuur een nieuw webadres gekregen. Er is voor gezorgd dat het oude webadres van je actiepagina automatisch doorverwijst naar het nieuwe webadres. Als je dus het oude webadres via social media, WhatApp of e-mail binnen je netwerk hebt gedeeld, komt men toch automatisch op de juiste plek terecht op de nieuwe website.

De werking van het platform is voor de rest hetzelfde gebleven. Je kan nog inloggen met je de inloggevens van de vorige website. Je komt dan in het bekende dashboard dat niet is veranderd. Al je teksten, beeldmateriaal en donaties zijn mee verhuisd. 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Marlies van Eunen via mailadres m.vaneunen@als.nl