Wij tegen ALS

Wat kan je doen ALS de tijd vliegt?

( Chosen by team captain: Inzamelactie )

from €1.000 (467%)

Beste iedereen.

Wij zijn team 'Wij tegen ALS' en samen zetten wij ons in voor ALS.

{REDEN}

Mijn naam is Marit Verkleij en samen met mijn vrienden vormen wij team 'Wij tegen ALS'.  Eind juni 2018 kreeg mijn lieve stiefvader Chris, te horen dat hij ALS heeft. Dezelfde ziekte als die van de vele posters die je op straat wel eens ziet. Chris is een goedlachse, vriendelijke en open man die het beste ziet in alles en iedereen. Toen ik het nieuws hoorde, was ik niet alleen verdrietig en geschrokken, maar voelde ik me ook erg machteloos. Je wilt zoveel zeggen en zoveel doen, maar wat kan je eigenlijk doen? Door Chris zijn nog altijd even positieve instelling, begon ik in te zien dat ik wel degelijk iets kan doen! Ik trommelde mijn vrienden op en zo ontstond team 'Wij tegen ALS'

{DOEL}

Samen gaan we geld op halen voor stichting ALS, door mensen te vragen of ze een donatie willen geven aan ons team en door verschillende acties op te zetten. De gehele opbrengst van alle acties gaat naar stichting ALS. We willen er niet alleen voor zorgen dat er meer geld komt voor onderzoek naar ALS, maar ook dat er (nog meer) naamsbekendheid komt voor ALS.. en om het motto van stichting ALS zelf te gebruiken: “ALS moet op de kaart worden gezet, om uiteindelijk voor altijd van de kaart te worden geveegd”.

Je kan ons via onderstaande link steunen, alle kleine beetjes helpen!

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

View all
€20 16-12-2018 | 08:31
€10 10-10-2018 | 07:54
€25 26-09-2018 | 15:55 ALS is een verschrikkelijke ziekte waar nog geen genezing voor bestaat. Christa en Chris wandelen zondag 30 september mee aan Rondje Hitland, dat vind ik geweldig en de actie van Marit als dochter van Christa vind ik fantastisch. Die wil ik graag ondersteunen. Wim Pinkse
€10 25-09-2018 | 22:37
€25 24-09-2018 | 11:14
View all

Actie 2

16-09-2018 | 16:49 Beste iedereen, Gisteren was actie 2 aan de beurt! Met een team van 7 meiden hebben we de hele dag op de Najaarsmarkt in Bodegraven gestaan. We verkochten stroopwafels, cookie monster potten en nog veel meer leuke dingen. Daarnaast was er voor kinderen de mogelijkheid om zich te laten schminken of om te grabbelen in de grabbelton. Verder hebben we veel geld in weten te zamelen door te vragen naar donaties. Voor actie 2 van start ging, hadden we al €3700 opgehaald. Met actie 2 hebben wij als team €796.17 (!) opgehaald.  Wij willen iedereen die dit mede mogelijk heeft kunnen maken bedanken voor alle moeite.
Read more