Nootella

Ringvaart: 100 km roeien voor ALSopdeweg!

( Gekozen door teamcaptain: Inzamelactie )

van totaal € 2.000 (100%)

Wij zijn Bernice, Dominique, Dagmar, Jet en Céline. Wij zijn studentes aan de TU Delft en lid bij roeivereniging Proteus-Eretes. We roeien samen in de ploeg 'Nootella' en op 22 mei gaan wij 100 kilometer roeien en hiermee willen wij geld inzamelen voor Stichting ALS op de weg.

Sinds vorig jaar zit Sabrina, de moeder van een van onze roeiers, door ALS in een elektrische rolstoel. Dan heb je ook een rolstoelauto nodig, maar deze zijn ontzettend duur. Gelukkig stelt Stichting ALS op de weg rolstoelauto's en andere hulpmiddelen beschikbaar die niet vergoed worden, maar wel het leven een stuk makkelijker maken. Wij zijn hier ontzettend blij mee en willen dan ook geld voor ze inzamelen, zodat ze nog meer mensen kunnen helpen!

We zullen op 22 mei gaan roeien in mooie roeipakjes die door Van der Kooy Pijnacker B.V. worden gesponsord!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 5 31-05-2019 | 16:29
€ 5,58 23-05-2019 | 21:52 De 42 cent 😂 En omdat jullie het verdienen😘
€ 5 23-05-2019 | 13:49 We zijn super trots op jullie meiden dat jullie hem helemaal hebben uitgeroeid!
€ 25 22-05-2019 | 21:00
€ 25 22-05-2019 | 19:39
Bekijk alle

Goede start!

10-04-2019 | 11:20 Lieve allemaal, We zijn nog maar anderhalve week bezig en hebben nu al 40% van ons doel bereikt! Ontzettend bedankt hiervoor, maar we zijn er natuurlijk nog niet. We zouden het ontzettend waarderen als jullie de link blijven verspreiden! Ondertussen zijn wij druk aan het trainen, want de boot verplaatst zichzelf natuurlijk niet. Op dit moment roeien we ongeveer drie keer per week. We draaien ook langere trainingen in het weekend om onze conditie op peil te brengen en gewend te raken aan lange stukken roeien. Zo hebben we afgelopen weekend 18,5 kilometer geroeid en het doel is om volgende week heen en weer naar Euromast te roeien, dat is nog zes kilometer meer. Om allemaal te kunnen roeien wordt er af en toe ook van plek gewisseld. Soms moet dit in de boot, dit levert mooie beelden op (zie foto's!). Ook hebben we roeipakjes besteld om te dragen tijdens de ringvaart, we hebben ze zelf ontworpen en ze worden door Van der Kooy Pijnacker B.V. gesponsord! Wij gaan verder met trainen en jullie kunnen binnenkort meer updates verwachten! Liefs, Nootella
Lees meer